консумативи за автомобили    ABRO   A TRUSTED NAME WORLDWIDE  
 
виж кошницата
 
 
 

ABRO продуктов КАТАЛОГ

Съдържание  |  Автокозметика

Почистващ пенообразен препарат за текстил,кожа и винил

Идеален за почистване на всички миещи се или боядисани повърхтности. Тази силнодействаща пяна, премахваща петна от мръсотии и боя, възтановява първоначалния външен вид на виниловите, текстилните, гумените, хромираните и никелираните покрития.
В КОЛАТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА: текстилните и винилови обшивки, дамаските, подови и хромирани покрития. Не се препоръчва използването му за почистване на стъкла и външната обшивка на колата. След напръскването избърсвайте със суха кърпа докато очистителят не изсъхне.
В БИТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА: порцеланови и керамични плочки, хромирани дръжки, вентилатори, боядисани стени, дървени и метални повърхности. Също почиства и обновява дамаските на мебелите и килимите.
Начин на употреба: Разклатете и нанесете пяната върху повърхтността за почистване, изчакайте да попие 1-3 мин. При неоходимост разтрийте пяната с влажна гъба или четка. Премахнете пяната със суха кърпа. При почистване на дамаски и килими спазвайте инструкциите на производителя. Проверете устойчивостта на цветовете. В случаите на силно замърсяване повторете почистването.


Каталожен номер: FC-577
Опаковка: 623 g - 12 в кашон.
Цена: 9.10 лв
добави в кошницата:


 
     
© 2008 -   ABRO-BG.COM
уеб дизайн студио ТОРС